India Fans
Bine Ai Venit La Noi !
Sper Sa Te Simti Bine Alaturi De INDIA FANS!
Sedere Placuta !
Si nu uita INREGISTREAZA - TE CA USER AL ACESTUI FORUM!

Vino alaturi de noi in comunitatea fanilor Indiei.
Click pe ,,Inregistrare" si afla informatii despre Coreea, despre anumite seriale, rasfoieste paginile cu poze si spune-ti parerea.

India Fans

AcasaAcasa  PortalPortal  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj

Sahara
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 14/07/2011
Varsta: 12
Localizare: Pitesti

Status
Titlu Membru: ___[]~[:*]~ I Have no name:x but thou sands:x]~[:*]~[]___

MesajSubiect: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Dum Ian 29, 2012 8:42 am

Actrita Disney nu si-a uitat insa fanii, carora le-a transmis un mesaj de Craciun prin intermediul retelelor de socializare, dezvaluind atunci si numele pe care l-ar fi purtat surioara ei daca ar fi venit pe lume.

“Un Craciun fericit tuturor. Nu va pot spune cat sunt de recunoascatoare pentru toate mesajele si rugaciunile voastre. Le apreciez pe fiecare in parte si va iubesc mult. Sper ca voi si familiile voastre ati avut un Craciun minunat! Cu dragoste, eu, mama, Brian si ingerul nostru pazitor, Scarlett“, a scris iubita cantaretului Justin Bieber.

Scarlett ar fi fost primul copil al mamei ei cu tatal vitreg al Selenei, Brian Teefey. Cei doi s-au casatorit in urma divortului parintilor ei biologici, cand artista avea doar cinci ani.

In urma cu o luna, vedeta Disney a anuntat ca mamica ei asteapta un bebelus si a anulat o parte dintre concertele si evenimentele la care trebuia sa participe in momentul in care a primit vestea nefericita conform careia mama ei a pierdut copilul.

Citeste si: Selena Gomez are statuie de ceara la Madame Tussauds in New York. Cum arata preferata copiilor din filmele Disney

Pe 16 decembrie a fugit de urgenta acasa, cu toate ca urma sa cante la concertul de Craciun al Power 106′s Cali.

Alaturi de ea in aceste momente dificile a fost cantaretul Justin Bieber, care a fost surprins de paparazzi in parcarea spitalului in care era internata mama Selenei.

Sus In jos

Amy
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 18/12/2011
Varsta: 15

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Dum Ian 29, 2012 10:54 am

Interesant ce nu pricep e..Selena si Bieber..combinatie naspa rau , dar daca a fost alaturi de ea , poate e ceva bun in asta. scrat

Ultima editare efectuata de catre Lucyッ in Dum Ian 29, 2012 11:10 am, editata de 1 ori
Sus In jos

Sahara
Moderator
Moderator

Status

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Dum Ian 29, 2012 11:09 am

Lucyッ a scris:
Interesant , sa ai o statuie cu tine e super, ce nu pricep e..Selena si Bieber..combinatie naspa rau , dar daca a fost alaturi de ea , poate e ceva bun in asta. scrat

Lucy inainte de a comenta citeste te rog:)). Ady a gresit topicul aici nu e vorba despre statuia Selenei ci despre sora Selenei Scarlett

Sus In jos

Amy
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 18/12/2011

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Dum Ian 29, 2012 11:10 am

Cum naiba? Am citit :| Zau de nu credeam ca e aici statuia..
Sus In jos

Suηηy ♥
Administrator
Administrator

Data de inscriere: 21/03/2011
Localizare: Turnu Măgurele

Status
Titlu Membru:

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Dum Ian 29, 2012 11:11 am

In fine, gata cu off topicul.
Sus In jos

Niñaღ
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 27/11/2011
Localizare: Constanta

Status
Titlu Membru:

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Lun Ian 30, 2012 7:28 am

Nu imi place Selena!Smile
Sus In jos

Sahara
Moderator
Moderator

Status

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Lun Ian 30, 2012 7:59 am

Niñaღ a scris:
Nu imi place Selena!Smile

OK;))

Sus In jos

FreshBlood
Administrator
Administrator

Data de inscriere: 13/02/2010
Varsta: 17
Localizare: Mangalia

Status
Titlu Membru: Masacrul din Texas

MesajSubiect: Re: Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei   Lun Ian 30, 2012 1:14 pm

Mie imi place , o ador :X sper sa se desparta de Bieber ca nu il suport=))

Sus In jos

Selena Gomez dezvaluie cum ar fi chemat-o pe surioara ei mai mica. Afla numele copilului pe care l-a pierdut mama cantaretei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» lumea mica
» O mica nelamurire!
» AURICA-mama de imre !
» Care este mc.txt?
» Selena Gomez & The Scene - Hit the lights !
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
India Fans :: Generalitati :: Noutati , Anunturi & Stiri :: Zona News-
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit