Roxy_Yumi Fan India Fans

Mesaje: 1136 Data de inscriere: 18/04/2011 Varsta: 16 Localizare: jud. Bistrita~Nasaud {Josenii~Bargaului}
Status Titlu Membru: Atunci când frumuseţea începe din inimă, surzii vor auzi şi orbii vor vedea.
 | Subiect: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 11:09 am | |
| O bacterie care traieste in cavitatea bucala ne-ar putea imbolnavi grav sau chiar omori, daca intra in fluxul sanguin, arata un nou studiu. Oamenii de stiinta care au descoperit bacteria au numit-o Streptococcus tigurinus. Acestia au declarat ca poate fi fatala daca intra in fluxul sanguin printr-o rana la nivelul gingiilor, de exemplu. Oamenii de stiinta au facut teste si au izolat bacteria din sangele suferinzilor de endocardita - o inflamatie a inimii -, sau de meningita. Acestia au ajuns la concluzia ca Streptococcus gasit in sangele acestor bolnavi este similara cu tulpinile care colonizeaza cavitatea bucala. In continuare, medicii vor fi nevoiti sa faca alte teste, pentru a afla "strategiile" pe care Streptococcus tigurinus le foloseste pentru a ne imbolnavi de boli ca cele descrise mai sus. Asta va ajuta la tratarea mai rapida a pacientilor, cu medicamentele potrivite. Oamenii de stiinta au declarat ca nu exista motive pentru ca populatia sa intre in panica, insa este important ca aceasta bacterie a fost descoperita. |
|
Kat Exclus

Mesaje: 2633 Data de inscriere: 14/02/2012 Varsta: 23 Localizare: in ♥ ta
Status Titlu Membru: Karan Wahi my love♥
 | Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 11:38 am | |
| sper sa nu avem probleme niciodata din cauza acestei bacterii! |
|
 Roxy_Yumi Fan India Fans

Mesaje: 1136 Data de inscriere: 18/04/2011 Varsta: 16 Localizare: jud. Bistrita~Nasaud {Josenii~Bargaului}
Status Titlu Membru: Atunci când frumuseţea începe din inimă, surzii vor auzi şi orbii vor vedea.
 | Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 11:42 am | |
| me too m-a socat anuntu si m-am gandit sa il pun ca si un fel de avertisment |
|
Kat Exclus

Mesaje: 2633 Data de inscriere: 14/02/2012 Varsta: 23 Localizare: in ♥ ta
Status Titlu Membru: Karan Wahi my love♥
 | Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 11:49 am | |
| | Roxy_Yumi a scris: | me too m-a socat anuntu si m-am gandit sa il pun ca si un fel de avertisment |
iti multumesc pt stire si iti marturisesc ca si eu am fost socata! |
|
 Adryan94 Administrator

Mesaje: 17271 Data de inscriere: 13/02/2010 Varsta: 18 Localizare: Mangalia
Status Titlu Membru: Masacrul din Texas
 | Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 11:51 am | |
| Uau chiar ca socant :| Doamne:| |
|
 Roxy_Yumi Fan India Fans

| Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 12:18 pm | |
| da e foarte socand de aceea trebuie sa avem grija |
|
 Sahara Super Fan India Fans

Mesaje: 3296 Data de inscriere: 14/07/2011 Varsta: 13 Localizare: Pitesti
Status Titlu Membru: Can't Help Falling In Love
 | Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 1:31 pm | |
| |
|
 Roxy_Yumi Fan India Fans

| Subiect: Re: Bacteria pe care o avem toti in gura si care ne poate ucide in orice moment Mier Feb 22, 2012 2:26 pm | |
| da si eu am zis acelas lucru cand am citit subiectul |
|