Ayda Moderator

Mesaje: 3394 Data de inscriere: 17/01/2012 Varsta: 15 Localizare: Iasi
 | Subiect: SolCityMusic caută voci feminine! Lun Feb 20, 2012 4:47 pm | |
|  SolCityMusic este o casă de producţie din Bucureşti formată dintr-o echipă de profesionişti puşi pe fapte mari. Membrii proiectului Sol City („That Kinda Love” feat. Massari) şi George Thomas („Over and Over”) sunt responsabili de toate poducţiile naţionale şi internaţionale care ies din studioul lor, iar acum caută voci feminine speciale pentru a le implica în proiecte muzicale ambiţioase. Dacă eşti din Bucureşti şi crezi că ai ceea ce trebuie pentru o carieră muzicală de succes, nu ezita să trimiţi datele personale, însoţite de o poză şi un demo pe adresa de e-mail alex@solcitymusic.com. Nu rata ocazia de a deveni una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România şi nu numai! Aceasta este şansa ta! Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin |
|
 Adryan94 Administrator

Mesaje: 17271 Data de inscriere: 13/02/2010 Varsta: 18 Localizare: Mangalia
Status Titlu Membru: Masacrul din Texas
 | Subiect: Re: SolCityMusic caută voci feminine! Lun Feb 20, 2012 5:35 pm | |
| Uau super aviz AMATOARELOR ;)) |
|
 Roxy_Yumi Fan India Fans

Mesaje: 1136 Data de inscriere: 18/04/2011 Varsta: 16 Localizare: jud. Bistrita~Nasaud {Josenii~Bargaului}
Status Titlu Membru: Atunci când frumuseţea începe din inimă, surzii vor auzi şi orbii vor vedea.
 | Subiect: Re: SolCityMusic caută voci feminine! Mar Feb 21, 2012 8:33 am | |
| woow suna interesanta oferta |
|
 Nyko Administrator

Mesaje: 2239 Data de inscriere: 26/12/2011 Varsta: 17 Localizare: Bucuresti
Status Titlu Membru: My middle finger salutes you! :>
 | Subiect: Re: SolCityMusic caută voci feminine! Mier Feb 22, 2012 11:30 am | |
| Mda interesant,desi nu prea am eu curaj sa fac asta,nu stiu ma mai gandesc Desi suna foarte dar foarte promitator. |
|